دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


عوارض جانبی استفاده از سمعک کدامند؟

خوشبختانه شنوایی شناس شما می‌تواند با انجام تغییرات کوچکی در تنظیم سمعک این نوع عوارض جانبی را کاهش دهد یا برطرف نماید.

عوارض سمعک

استفاده از سمعک بی شک می تواند کیفیت زندگی و ارتباطات روزانه شما را بهبود دهد. اما باید بدانید که هنگام عادت کردن به سمعک ، یک دوره زمانی وجود دارد که طی آن ممکن است عوارض جانبی سمعک را به صورت جزئی تجربه کنید.

خوشبختانه شنوایی شناس شما می‌تواند با انجام تغییرات کوچکی در تنظیم سمعک این نوع عوارض جانبی را کاهش دهد یا برطرف نماید. هنگام تنظیم سمعک، نکات زیر را در نظر بگیرید:

با متخصص سمعک خود صحبت کنید و مطمئن شوید که از سمعک مناسب برای کم شنوایی خود استفاده می کنید.

نحوه قرارگیری سمعک روی گوش را بازبینی کنید. اگر سمعک به درستی روی گوش قرار نگیرد، می تواند باعث ناراحتی شود.

اطمینان حاصل کنید که تمام ویژگی های مورد نیاز در سمعک فعال شده است.

سمعک خود را به طور منظم تمیز کنید تا از تجمع باکتری ها جلوگیری کنید.

درصورت هرگونه نگران با شنوایی شناس خود صحبت کنید.

عوارض سمعک کدامند؟

هنگامی که از سمعک به درستی استفاده نشود یا از نوع نامناسب سمعک استفاده می شود، می تواند عوارض جانبی داشته باشد و باعث ایجاد احساس ناراحتی و مشکل شود. برخی از عوارض جانبی رایج در نتیجه این مشکلات عبارتند از:

وزوز گوش

سردرد

درد اطراف گوش

تحریکات پوستی

ایجاد خارش در کانال گوش

ناتوانی در شنیدن درست صداها

فیدبک یا صدای سوت بیش از حد

با کمک شنوایی شناس خود می توانید این مشکلات را خیلی سریع برطرف کنید. در اینجا به برخی از موارد مهم اشاره می کنیم:

عوارض جانبی سمعک

سردرد و وزوز گوش

اگر از سمعکی استفاده می‌کنید که صدای نامناسبی دارد، ممکن است دچار سردرد و صدای زنگ در گوش شوید. اگر به تازگی استفاده از سمعک را شروع کرده اید، باید حوصله کنید تا به آن عادت کنید. گاهی اوقات مغز نیاز دارد که مجددا نحوه فیلتر کردن صداها را یاد بگیرد. این موضوع کمی نیاز به زمان دارد، اما وقتی به سمعک عادت کنید از بین می رود.

موسسه دانش بنیان نیوشا، مرکز جامع توانبخشی ویژه افراد کم شنوا و بدشنوا ،نماینده رسمی موسسه الکساندر گراهام بل، اولین کلینیک شنوایی-کلامی در ایران.شرح خدمات تخصصی موسسه نیوشا در زمینه تشخیص، درمان و مراقبت بیماران گفتار درمانی.درمان وزوز گوش;

تحریک و دردهای پوستی

گاهی اوقات استفاده از سمعک نامناسب بسیار ناراحت کننده است. سمعک شما باید مناسب، ایمن، و در عین حال راحت باشد. در غیر این صورت باعث تحریک پوست می شود. اگر سمعک خیلی شل باشد همین اتفاق می‌افتد. شما می توانید با مراجعه به شنوایی شناس و انجام تنظمیمات لازم از این عارضه جانبی جلوگیری کنید.

خارش کانال گوش

برای رفع خارش گوش به هیچ وجه شروع به خاراندن کانال گوش نکنید، زیرا این کار می توانید خارش را تشدید کند و باعث آسیب به گوش شود. سعی کنید کانال گوش را با استفاده از یک دستمال مرطوب تمیز کنید. استفاده از قطره های ضد خارش تحت نظارت پزشک هم می تواند کمک کننده باشد.

عفونت گوش

مشکلات صدا

ولوم صدا را می توانید کم یا زیاد کنید. اگر کیفیت صدا مناسب نیست، از شنوایی شناس خود کمک بگیرید. گاهی اوقات نیاز است سمعک چندین بار برنامه ریزی شود تا به سطح صدای مطلوب شما برسد. کیپ شدن میکزوفون یا بلندگوی سمعک می تواند باعث خراب شدن صدا شود.

صدای سوت

اگر سمعک به خوبی تنظیم نشده باشد، سمعک سوت می زند و صدای آزاردهنده ایجاد می کند.با مراجعه به شنوایی شناس می توانید این مشکل را به راحتی برطرف کنید.

مدیریت عوارض سمعک

سمعک می تواند اعتماد به نفس شما را بازگرداند و در عین حال راحت بودن شما را تضمین کند. شما همیشه باید به یک متخصص سمعک مراجعه کنید تا بدانید که آیا سمعک شما به درستی تنظیم شده است یا خیر. متخصص سمعک هم چنین به شما یاد می دهد که چگونه سمعک را تمیز کنید و از آن نیز مراقبت کنید.

خرید سمعک

امروز با ما تماس بگیرید

با کمک متخصصان مرکز تخصصی نیوشا می توانید از سمعک خود با اطمینان استفاده کنید. امروز با این شماره تلفن: 59 59 84 66-021 تماس بگیرید و با متخصصان ما یک قرار ملاقات بگذارید.

نکته: استفاده از این مطلب در سایت های دیگرفقط با ذکر منبع و لینک به این صفحهمجاز می باشد.

منبع: webmd.com


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
معرفی اپلیکیشن نیوشاچگونه درد عفونت گوش را تسآزمایش شنوایی اطفالمرکز تخصصی نیوشابیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرصفحه اصلیمصاحبه هاسخن هفته