دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


تنبلی گوش در کودکانتان را جدی بگیرید

دکتر مهدی اکبری گفت: عواملی جهت ایجاد تنبلی برای گوش کودکان وجود دارد که از جمله آن میتوان به بیماریهای واگیر (زردی بالا) با بیماری مننژیت و همچنین مجموع بیماریهایی که روی عصب تأثیر میگذارند، اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران: جهت جلوگیری از کمشنوایی کودکان و ماندگاری این مشکل در آنها نباید آنها را از استفاده از سمعک منع کنیم.

دکتر مهدی اکبری گفت: عواملی جهت ایجاد تنبلی برای گوش کودکان وجود دارد که از جمله آن میتوان به بیماریهای واگیر (زردی بالا) با بیماری مننژیت و همچنین مجموع بیماریهایی که روی عصب تأثیر میگذارند، اشاره کرد.

وی ادامه داد: این بیماریها باعث ایجاد تأخیر و اختلال در نحوهی عملکرد عصب میشوند و اصطلاحاً ناهمزمانی عصبی ایجاد میکنند.

این شنواییشناس تصریح کرد: در بسیاری از افراد علیرغم این که میزان شنوایی در حد نرمال و مناسب قرار دارد، ممکن است مشکلاتی همچون سختی در پردازش کلمات و درک آن وجود داشته باشد.

اکبری ضمن تأکید بر ضرورت عدم محرومسازی کودکان که دچار تنبلی گوش هستند، اظهار داشت: برخی کودکان دچار افت شنوایی هستند که باید برای تقویت شنوایی خود حتماً از سمعک استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در صورتی که این کودکان از سمعک استفاده نکنند دچار تنبلی عصب شنوایی میشوند و اگر دیر جهت رفع آن اقدام نمایند بهره کافی را نبرده و زمان زیادی برای بهبود وضعیت شنوایی آنها نیاز است.

وی پیرامون اقدامات لازم جهت افزایش میزان شنوایی و رفع مشکلات تنبلی گوش اذعان کرد: در مرحله اول میزان شنوایی در این افراد باید با صدا تقویت شود و از آن جا که مغز احتیاج به تحریک دارد باید با استفاده از اصوات موسیقیایی دریافت سیگنالهای مختلف یادگیری که ویژگی چند حسی نیز دارد را تقویت کرد.

اکبری خاطرنشان کرد: در افرادی که دچار کمشنوایی هستند، حتماً سمعک مورد استفاده قرار بگیرد، همچنین کسانی که دارای اختلال شنوایی هستند، باید از طریق تقویت شنوایی خود شنوایی را به سطح مناسب رسانده تا مشکل پردازش شنوایی و یا تلفیق اطلاعات در آنها برطرف گردد.

منبع : تی نیوز


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مرکز تخصصی نیوشامعرفی اپلیکیشن نیوشاچگونه درد عفونت گوش را تسآزمایش شنوایی اطفالبیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرمصاحبه هاصفحه اصلیسخن هفته