عوامل ابتلا به تنبلی گوش در دانشآموزان
نایب رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران گفت: سرماخوردگی یا التهاب مکرر گوش میانی در کودک موجب ابتلا به تنبلی گوش در دوران مدرسه میشود که در این صورت دانشآموز صدای معلم را نمیشنود، حواسش پرت شده و در یادگیری شنوایی عقب میماند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، سعید ملایری در پاسخ به سؤال یکی از شهروندان درباره «تنبلی گوش»، اظهار داشت: تنبلی گوش جزو اختلالات عملکردی سیستم شنوایی است. در این اختلال مانند تنبلی چشم، ضعف و آسیب عملکرد در یک گوش وجود دارد. این اختلال به ویژه در مورد دانشآموزان اهمیت بسزایی دارد زیرا بخش مهمی از یادگیری با شنوایی همراه است.
* سرماخوردگی یا التهاب مکرر گوش میانی عامل ابتلا دانشآموزان به تنبلی گوش
وی ادامه داد: آمارها نشان میدهد ابتلای کودکان به سرماخوردگی یا التهاب مکرر گوش میانی موجب ابتلا به تنبلی گوش در دوران مدرسه میشود.
نایب رئیس انجمن علمی شنوایی شناسی ایران اظهار داشت: در صورت ابتلا به تنبلی گوش دانشآموز امکان گوش دادن مستمر به صدای معلم را ندارد، به راحتی حواسش پرت میشود و در یادگیری شنوایی نسبت به سایر دانشآموزان عقب میماند.
* درمان تنبلی گوش در دانشآموزان پروسهای 3 ماهه است
مدرس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: برای جبران این اختلال کافی است پروسه درمانی سه ماهه با انجام روشهایی برای بهبود گوش تنبل انجام شود.
این شنواییشناس با توصیه به وزارت بهداشت برای غربالگری تنبلی گوش در کشور به ویژه برای دانشآموزان، اظهار داشت: تنبلی گوش مانند تنبلی چشم نیازمند غربالگری است زیرا تشخیص به موقع و زودهنگام این اختلال از مشکلات احتمالی پیشرو جلوگیری میکند.
منبع: خبرگزاری فارس
آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021