علت سرگيجه در گوش شماست
عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکي قزوين، علل به وجود آمدن سرگيجه واقعي را گوش و يا مخچه دانست و افزود: عفونتهاي گوش و مشکلات سيستم تعادلي يا برهم خوردن نظم مايعات داخلي در اين عضو، ميتواند علت سرگيجه باشد.
ابوالفضل قبادي جراح و متخصص گوش و حلق و بيني در گفتوگو با ايسنا، اظهار کرد: سرگيجه، احساس حرکت محيط يا دوران شخص است، به عبارت ديگر ميتوان گفت که سرگيجه، توهم حرکت است.
وي در مورد علائم سرگيجه اعلام کرد: عدم تعادل بيمار ميتواند همراه با علائم ديگري، مانند تهوع، استفراغ، اختلال در راه رفتن و تنفس، تعريق و تپش قلب باشد.
قبادي، ادامه داد: عفونتهاي گوش و مشکلات سيستم تعادلي يا برهم خوردن نظم مايعات داخلي در اين عضو و همچنين ضايعات مغزي مانند نقص خونسازي تومورها، MS و هر بيماري درگير کننده مخچه فرد، ميتواند علت سرگيجه باشد.
وي با بيان اينکه درمان سرگيجه، به طور عمده، دارويي است و به ندرت نياز به عمل جراحي دارد، خاطرنشان کرد: مهمترين نکته در سرگيجه، پيگيري علت يا علتها است و براي درمان، بيشتر از داروهاي کاهنده حساسيت سيستم تعادلي و آرامبخش، استفاده ميشود ولي در پيشگيري آن معاينه کامل گوش و حلق و بيني و اعصاب با کمک نوار گوش بررسي و MRI نيز الزامي است.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي قزوين درباره اينکه چه مواقعي، بيمار بايد به پزشک مراجعه کند، گفت: اگر حملات سرگيجه تکرار شونده باشد و در زندگي روزمره فرد، اختلال ايجاد کند، موضوع بايد پيگيري شود.
وي با تاکيد به اينکه اگر سرگيجه فرد شديد است يا شغل او، مشاغلي، مانند رانندگي، کار در ارتفاع و يا با دستگاههاي ظريف يا خطرناک باشد نيز بايد بيمار در نخستين فرصت، به پزشک مراجعه کند.
به گفته قبادي، بيماران در مشاغل گفته شده تا بهبودي کامل، فعاليت نکنند و علاوه بر اينکه داروها را مرتب مصرف ميکنند، دستورات پزشک را جدي گرفته و براي بهبودي عجله نکنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021