دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


ابداع درمان جديد برای بيماری وزوز گوش

محققان علم پزشکی روش های درمانی نوینی را برای درمان بیماری وزوز گوش ابداع کرده اند.جهانی که ما امروزه در ان زندگی می کنیم مملو از صداهای مختلف و بعضا آزار دهنده است، اما صدای درون ذهن بیمارانِ مبتلا به وزوز گوش بسیار ازار دهنده تر از صداهای گوش خراشی است که ما گاهی در اطراف خود می شنویم.

عوامل مختلفی مانند استرس های روحی، برخی روشهای شیمی درمانی و عفونت سینوس ها در ایجاد بیماری تینایتاس یا وزوز گوش نقش دارند و این بیماری هنوز درمان قطعی ندارد. با این وجود، محققان علوم پزشکی طی سال های اخیر روش های نوینی را برای کاهش علائم بیماری و تسکین درد افراد مبتلا به ان ابداع کرده اند که برخی از انان بسیار ثمربخش بوده است.

طبق اظهارات کارشناسان، اکثر روش های درمانی جدید مبتنی بر یافته های پنج سال اخیر دانشمندان درباره نحوه عملکرد مغز بیماران مبتلا به وزوز گوش است. پزشکان اروپایی و امریکایی هر یک به صورت جداگانه با استفاده از دستگاه های پیشرفته تصویربرداری از مغز دریافتند که در بیماران مبتلا به تینایتاس ان بخشی از مغز که مسئول تحلیل صوت و ایجاد واکنش حسی متناسب به ان است به مراتب فعال تر از بخش مشابه خود درافراد معمولی عمل می کند.

از میان روش های نوین درمان این بیماری می توان به استفاده از دستگاهی مشابه ام پی تری پلیر اشاره کرد که قادر است صوت های معینی را در حیطه دامنه شنوایی انسان تولید کند و ان را به همراه نوعی موسیقی ارامش بخش، پخش نماید. بیماران باید به مدت شش ماه، روزانه به مدت دو ساعت از این دستگاه استفاده نمایند. قیمت این دستگاه پنج هزار دلار است و استفاده از ان برای بیماران مبتلا به وزوزگوش، تا کنون نتایج رضایت بخشی داشته است.
از دیگر روشهای درمان بیماری می توان به کاشت الکترود و تحریک الکترومغناطیسی سلول های مغز اشاره نمود که به منظور جلوگیری از تولید پیام های عصبی نادرست و پایان دادن به صدای وزوز گوش صورت می گیرد. جراحان عصب شناس بلژیک توانسته اند با استفاده از کاشت الکترود، برخی از بیماران را کاملا درمان کنند و علائم بیماری را کاملا برطرف سازند. منبع : جام جم انلاین
آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مرکز تخصصی نیوشامعرفی اپلیکیشن نیوشاچگونه درد عفونت گوش را تسآزمایش شنوایی اطفالبیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرصفحه اصلیمصاحبه هاسخن هفته