دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


کاشت سلول، راهکار جدید درمان کم شنوایی

دانشمندان با استفاده از قرار دادن سلول ها در اعماق گوش، راه جدیدی را برای درمان کم شنوایی یافتند که می تواند به میلیون ها نفر که از کم شنوایی رنج می برند کمک کند. این روش یک درمان احتمالی برای مشکل بزرگ کم شنوایی است.

این تحقیق در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) انجام شد و یک راه جدید برای درمان سلول ها و اعصاب آسیب دیده در در داخل گوش را نشان می دهد.

مطالعه ی انجام شده نشان می دهد که این روش یک درمان احتمالی برای مشکل بزرگ کم شنوایی است که حدود دو سوم سالمندان بالای 70 سال و 17 درصد کل بزرگسالان آمریکا به آن مبتلا هستند.

دکتر McKenna ، استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، می گوید: چیز جدیدی که ما در این مطالعه کشف کرده ایم، این بود که چگونه یک دارو را به گوش داخلی برسانیم که دارو در همان منطقه بماند و درنتیجه این گوش عملکرد خود را بازیافته و کاری که از آن انتظار می رود را به نحو احسن انجام دهد و این یک روش نوین است.

در گوش داخلی، یک مایع وجود دارد که همواره در جریان است و دارو های نامحلول را از این بخش دور می کند؛ اما روش جدید ما این مشکل را حل کرده است.

او ادامه داد : این یک روش جدید برای کم شنوایی و گوش داخلی است که از سویی دیگر، می تواند برای سایر دارو هایی که باید به گوش داخلی تزریق شوند نیز کاربردی باشد.

چالش های کاشت سلول

در این راه چالش های وجود دارند. این تحقیقات بر روی بافت حیوانی و در شرایط آزمایشگاهی انجام شده است و تاکنون بر روی حیوانات زنده یا انسان بررسی نشده است. محققان امیدوارند که شباهت های بین سلول ها و مکانیسم های موجود را پیاده سازی کرده باشند.

دکتر McKenna می گوید: از آنجایی که این تکنیک در آزمایشگاه کاربردی است، یافته های اولیه نشان می دهند که این روش با احتمال زیاد در موجودات زنده نیز می تواند پیاده سازی شود. آن ها در حال برنامه ریزی برای فاز بعد که مداخله در حیوان زنده و کم شنوایی آن ها می باشد، هستند.

1. صدا های بلند و سالمندی، به سلول های حسی و اعصاب گوش داخلی آسیب می زند.

2. محققان یک روش جدید ابداع کردند که دارو های را به یک سطح استخوانی متصل می کنند و چالش دسترسی به گوش داخلی را به این واسطه حل می کنند.

3. نتایج نشان می دهند درمان با این روش باعث ترمیم زایده های نورونی شده و ارتباط دوباره ی سلول های مویی و اعصاب را برقرار می کند که برای شنوایی ضروری است.

منبع: گروه علمی موسسه دانش بنیان نیوشا


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مرکز تخصصی نیوشامعرفی اپلیکیشن نیوشاآزمایش شنوایی اطفالبیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرمصاحبه هاصفحه اصلیسخن هفته