متأسفانه آخرین گزارشها در این زمینه نشان میدهد که نیمی از ۳۰ سری از هدفن های تست شده کودکان نتوانسته صدا را تا حد قابل اعتماد و مطمئن و بی خطری کاهش دهد.
در حالیکه کودکان از هر آنچه برایشان سر و صدا تولید کند، آن هم در هر شکل و حالتی احساس لذت میبرند، اکثر والدین حداقل یک سری محافظ هدفن کودک در خانه دارند.
بنابراین وقتی چشمانتان بابت صدایی که در هدفن بچه تان پخش میشود آرام میگیرد، شاید گوشهای کودکتان چنین آرامشی نداشته باشد.
به خاطر داشته باشید هدفن هایی که به بدترین شکل صدا تولید کرده و بعد از تست مشخص شده که صدایی که تولید میکنند بسیار بلند است، میتوانند ظرف چند دقیقه به گوش آسیب وارد کنند. دکتر بلیک پاپسین در این باره میگوید: «تولیدکنندگان هدفن ها هیچ علاقه ای به سلامت گوش کودکان ندارند. آنها فقط دوست دارند محصولشان به فروش برسد. و برخی از آنها هم برای شما (یا فرزندتان) اصلا خوب نیست.»
یکی از مشکلات اصلی در اینجا این است که هیچ نوع استاندارد ضروری و لازم در کار نیست تا خروجی حداکثر صدا را برای ابزارهای شنیداری یا هدفن هایی که فروش میرسند محدود کند، بنابراین تولیدکنندگان هیچ نوع قوانین و مقرراتی را نقض نمیکنند.
با همه اینها، نکات زیر میتواند به شما کمک کند تا از بروز آسیب به گوش فرزندتان جلوگیری کنید:(جهت خواندن مقاله مرتبط در این زمینه کلیک کنید)
-سعی کنید صدا از ۶۰ درصد بالاتر نرود.
-کودکتان را تشویق کنید که هر یک ساعت یک بار هدفن را بردارد و به گیرنده های حسی گوش داخلی اش استراحت بدهد.
از این مسئله مطمئن شوید که کودکتان زمانی که هدفن روی گوشش گذاشته است، همچنان میتواند آنچه از فاصله نه چندان دوری به او میگویید بشنود.
منبع: سایت خبری بلاغ نیوز
آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021