دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


متعادل کردن سروتونین بدن بدون استفاده از دارو

متعادل کردن سروتونین بدن بدون استفاده از دارو

سروتونین یکی از ده­ ها انتقال دهنده های عصبی است که در بافت­ های مختلف از جمله مغز، خون و غشاء مخاطی دیواره معده و دستگاه گوارش وجود دارد.مطالعات انجام شده طی یک دهه گذشته نشان می ­دهد که سروتونین نقشی حیاتی در تنظیم خواب، اشتها، دمای بدن، کشش عروق خونی، ترشح هورمون­ های خاص و احساس درد دارد.در نتیجه بر طیف وسیعی از بیماری ­ها از جمله سردردهای میگرنی، افسردگی و اختلال خواب مؤثر است.

مطالعات اخیر ثابت کرده است که عدم تنظیم سروتونین در بدن منجر به افسردگی می­ شود. پزشکان اغلب اوقات بیماران را با بازدارنده های جذب مجدد سروتونین (مثل داروی پروزاک) درمان می­ کنند، زیرا این نوع درمان ها به متعادل کردن میزان سروتونین در بدن کمک می­ کند. کاهش سروتونین در بدن مهم ترین نقش را در ایجاد افسردگی ایفا می کند.

بیمارانی که از افسردگی رنج می ­برند میزان عدم تعادل در انتقال دهنده های عصبی مغزشان قابل توجه است و اعتقاد بر این است که کاهش میزان سروتونین نقشی حیاتی در این امر دارد.اگر افسردگی باعث تغییر میزان سروتونین شود می­ تواند بر آستانه درد نیز تأثیر بگذارد.

سروتونین به بسته نگاه داشتن "دریچه­ های درد" کمک می­ کند به همین سبب نقصان آن باعث احساس درد بیشتری می­ شود.سروتونین به تنظیم خواب هم کمک می­ کند که همین امر، دلیل اختلال خواب در افراد افسرده را آشکار می­ کند.ثابت شده که فرکانس­ های خاصی از امواج مغزی در محدوده تتا می­تواند به متعادل کردن میزان طبیعی سروتونین کمک کند.

مجموعه 60 دقیقه­ای موسیقی ایزوکرونیک سروتونین که از طریق سایت www.newsha.ir قابل دریافت است، دقیقا همان فرکانس­ های امواج مغزی تتا را که برای متعادل­ سازی میزان سروتونین لازم است، تقویت می­ کند.

برای دریافت نمونه ده دقیقه ای این مجموعه صوتی، می توانید به info@newsha.ir ایمیل بزنید و این فایل را با ذکر نام "مجموعه NLP ویژه افسردگی" تقاضا کنید تا برای شما به رایگان ارسال گردد.


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
معرفی اپلیکیشن نیوشاآزمایش شنوایی اطفالمرکز تخصصی نیوشابیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرمصاحبه هاصفحه اصلیسخن هفته