دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


دور کاری در افراد کم شنوا و توصیه هایی برای جلسات مجازی

دور کاری در افراد کم شنوا

کار از راه دور، دور کاری یا کار از خانه، هر چیزی که شما به آن می گویید می تواند هنگام آماده شدن برای یک جلسه ی کاری، برای یک فرد کم شنوا چالش هایی به همراه داشته باشد. به ویژه که وقتی شما به یک باره و بدون آموزش های قبلی وسط این ماجرا قرار می گیرد مثل شیوع ناگهانی بیماری کرونا یا همان کووید ۱۹ . ممکن است شما راه های مختلف منطبق شدن با این شیوه ی کار کردن را امتحان کنید ولی در نهایت متوجه شوید تکنولوژی آنقدری که شما دلتان می خواهد انعطاف پذیر نیست. این قضیه در کنار استرس بالای بیماری و مشکلات قرنطینه ممکن است بسیار خسته کننده باشد.

پروفسور مندی مورز، رئیس سایت سلامت شنوایی می گوید: ” اگر جدیدا به کار مجازی مشغول شده اید، ممکن است اصلا به این قضیه که وقتی صحبت نمی کنید، میکروفون خود را بی صدا کنید فکر نکرده باشید، اما توصیه های این چنینی واقعا کمک کننده هستند. اولین توصیه ی من به افراد کم شنوایی که دور کاری می کنند این است که مطمئن شود همه ی هم تیمی هایشان از هدست دارای میکرفون استفاده می کنند. این کار کیفیت صدا را برای همه ی شنوندگان افزایش می دهد.”

برای کمک به شما ( و کمک به اطلاع رسانی به هم تیمی های شما که کم شنوا نیستند )، انجمن شنوایی و گفتار آمریکا لیستی از توصیه ها را تهیه کرده که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.

چه کار کنیم جلسات مجازی را بهتر بشنویم

همه ی حاضرین را معرفی کنید : این کار به افراد کم شنوا کمک می کند صدای دریافتی را تنظیم کرده و آماده شوند

از تصویر استفاده کنید: وجود نشانه های تصویری برای افراد کم شنوا، و حتی افراد با شنوایی طبیعی به درک شدن بهتر موضوعات می انجامد.

روشنایی را بررسی کنید: در حین تماس تصویری بهتر از روشنایی از مقابل فرد باشه تا از پشت سر. روشنایی از پشت سر ممکن است دیدن صورت شما را برای دیگران سخت کند.

از هدست های دارای میکروفون استفاده کنید: این کار کیفیت پیام ها را برای همه ی شنونده ها بهتر می کند. ممکن است این کار کمی هزینه بیشتری داشته باشد ولی کاملا ارزش سرمایه گذاری را دارد.

جلوی دهان خود را نگیرید: دست ها، مو ها و لباس خود را مقابل دهان یا صورت خود قرار ندهید. هنگام صحبت کردن از این قضیه ی مطمئن شوید تا شنوندگان فرصت شنیدن و درک گفتار شما را به بهترین صورت داشته باشند.

هنگام صحبت نکردن میکروفون خود را در حالت بی صدا قرار دهید: این کار باعث کاهش نویز زمینه ای ناخواسته می شود.

منتظر باشید تا در زمان خودتان صحبت کنید: صحبت های دیگران را قطع نکنید زیرا در یک تماس مجازی با تداخل صدا ها دنبال کردن صحبت دشوار می شود.

جلسه ی خود را ضبط کنید: این کار برای افرادی که بخشی از جلسه را از دست داده اند کمک کننده است. همچنین افراد کم شنوا می توانند بعدا با سرعت کمتری جلسه را بازبینی کنند .

جلسات مجازی وقتی کم شنوایی دارید

سمعک های خود را همگام سازی کنید. اگر از سمعک استفاده می کنید با شنوایی شناس خود مشورت کنید که آیا امکان اتصال سمعک ها توسط بلوتوث به دستگاهی که برای جلسات مجازی استفاده می کنید وجود دارد.

از هدفون های کاهش دهنده ی نویز استفاده کنید. این کار می توان نویز زمینه ای ناخواسته را کاهش داده و درک گفتار را آسان تر کند.

در نهایت از حقوق خودتان دفاع کنید: ارتباط خوب یک حق جهانی برای همه است. حتما با کارفرمای خود حرف بزنید و اگر نمی توانید به خوبی بشنوید او را در جریان بگذارید. اگر برای شنیدن مشکل دارید ممکن است برخی دیگر نیز مشکل شما مشکل داشته باشند. شما نمی خواهید تکالیف مهم، اطلاعات، به روز رسانی ها و دانشی را که برای مشارکت شما در جلسه و بعد از جلسه نیاز است را از دست بدهید.

تاثیر کم شنوایی بر روی ارتباطات

بسیاری از مشکلاتی ارتباطی قابل حل هستند به شرطی که فرد از سمعک با تنظیم مناسب استفاده کند. اگر شما یا یکی از نزدیکانتان نیاز به تست شنوایی یا خرید سمعک دارید، مرکز نیوشا با سابقه ی دو دهه کار در حوزه ی شنوایی یک پیشنهاد ایده آل برای شما دارد. برای آشنایی با قیمت سمعک ها و خرید سمعک می توایند این صفحه را مطالعه کنید.

منبع: گروه علمی موسسه دانش بنیان نیوشا


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مرکز تخصصی نیوشامعرفی اپلیکیشن نیوشاچگونه درد عفونت گوش را تسآزمایش شنوایی اطفالبیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرصفحه اصلیمصاحبه هاسخن هفته