وقتی در یک مکان عمومی قدم می زنید به احتمال زیاد افرادی را خواهید دید که از هدفون و هندزفری استفاده می کنند. حال یک دانشمند دانشگاه بوفالوی آمریکا توانسته این فناوری قدیمی و شایع را با فناوری جدید ترکیب کند.
دکترZhanpeng Jin، دانشیار دانشکده علوم کامپیوتر و مهندسی دانشگاه بوفالو می گوید : ” ما داشنجویان بسیاری داریم که در حال پیاده روی هدفون به گوش دارند و این قضیه مرا به فکر واداشت که چه استفاده ی دیگری می توان از آن ها انجام داد.”
این کنجکاوی در نهایت باعث به وجود آمدن EarEcho شد، ابزاری بایومتریک که یک تیم تحقیقاتی با هدایت دکتر جین در حال توسعه ی آن هستند و این ابزار با استفاده از هدفون های وایرلس بازنگری شده و بر پایه ی ویژگی های هندسی خاص هر گوش امکان باز کردن قفل گوشی هوشمند را فراهم می کند.
نمونه ی اولیه ی این محصول در مجلات معتبر علوم کامپیوتری معرفی شده و بازخورد خوبی گرفته است؛ همچنین دانشگاه بوفالو نیز پرونده ای مجزا برای توسعه ی این طرح تحقیقاتی اختصاص داده است.
بهترین سمعک برای من کدام سمعک است؟
قیمت برند های مختلف سمعک مثل سمعک اتیکن، برنافن، زیمنس و … کدامند ؟
برای پاسخ به این سوالات می توانید به صفحه خرید سمعک مراجعه کنید و یا با شماره تلفن های 60-66845959-021 تماس گرفته و با کارشناسان مرکز تخصصی نیوشا مشاوره ی رایگان داشته باشید.
EarEchoچگونه کار می کند؟
تیم تحقیقاتی نمونه ی اولیه ی این محصول را با استفاده از محصولات موجود در بازار، شامل یک جفت هندفری و یک میکروفون کوچک طراحی و تولید کرده است. محققین از تکنولوژی پردازش اکوستیکی سیگنال برای کاهش نویز و همچنین از سایر مدل ها برای ارتباط بین اجزای EarEcho استفاده کردند.
وقتی صدایی در گوش فردی پخش می شود، صدا در طول کانال گوش منتشر شده و توسط آن جذب شده یا انعکاس می یابد. همه ی این اتفاقات می توانند توسط یک میکروفون به عنوان یک امضا دخیره شوند.
دکتر ژانپنگ ادامه می دهد: ” فارغ از اینکه صدای پخش شده چیست، گوش هر فرد با دیگری متفاوت است و ما می توانیم این موضوع را با صدا های ضبط شده (توسط میکروفون هندزفری) ثابت کنیم. این منحصر به فرد بودن می تواند به عنوان یک روش جدید برای تایید هویت فرد استفاده شود درست مثل اثر انگشت.”
اطلاعاتی که توسط میکروفون هدفون یا هندزفری جمع آوری شده اند از طریق بلوتوث به تلفن همراه فرستاده می شوند تا در آنجا پردازش شوند.
برای آزمایش، 20 نفر به صدا های مختلف شامل گفتار، موسیقی و… گوش دادند. تیم تحقیقاتی این آزمایش را در محیط های مختلف (مثل خیابان، مرکز خرید و…) و همچنین وضعیت های مختلف فرد یعنی نشسته، ایستاده، سر به پایین و… نیز انجام داند.
نتایج EarEcho نشان می دهد در تایید هویت 1ثانیه ای نتایج 95 درصد قابل قبول بودند درحالی که در تایید هویت 3 ثانیه ای 97.5 درصد نتایج درست گزارش شد.
چگونه ازEarEchoاستفاده می شود؟
به صورت تئوری می توان گفت کاربران می توانند از EarEcho برای باز کردن گوشی های هوشمند خود استفاده کنند بنابراین نیاز ها به استفاده از رمز، اثر انگشت و یا تایید چشمی کاهش می یابد.
اما دکتر جین پتانسیل نهفته در این فناوری برای پایش مداوم کاربر تلفن همراه را می بیند. EarEcho که در هنگام گوش دادن به موسیقی کار می کند یک سیستم پس زمینه است و کاربر برای اجرای آن نیاز به هیچ حرکت یا دستور صدایی ندارد.
این سیستم یک ابزار عالی برای زمان هایی است که کاربر نیاز به تایید هویت خود دارد مثلا در هنگام پرداخت آنلاین. همچنین این ابزار نیاز به استفاده از رمز یا اثرانگشت برای باز کردن قفل گوشی بعد از مدتی عدم استفاده از آن را برطرف می کند.
” فکر کنید که فقط با استفاده از هدفون هایی که همین الان هم استفاده می کنید، دیگر نیاز به هیچ کاری برای بازکردن قفل گوشی نداشته باشید”
منبع خبر : دانشگاه بوفالو
آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021