دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


اقداماتی برای کاهش شدت پیرگوشی

یکی ازمهم ترین بیماری هایی که اغلب سالمندان از آن رنج می برند کم شنوایی است.افزایش سن باعث تغییراتی در ساختمان گوش ها می شود که این تغییرات در کاهش شنوایی نقش دارند. عوامل ژنتیکی و محیطی نیز نقش مؤثری در بروز این بیماری دارد. با رعایت نکاتی می توان از بروز کم شنوایی تا حدود زیادی جلوگیری کرد یا آن را به تأخیر انداخت.

به صورت کلی افزایش سن باعث کاهش میزان شنوایی می شود، تغییرات میانسالی در افراد بالای 40 سال باعث کاهش تدریجی شنوایی و ابتلا به پیر گوشی خواهد شد.

برای جلوگیری از این مسأله اقدام خاصی را نمی توان انجام داد اما رعایت بهداشت شنوایی تأثیر بسزایی در کاهش آن دارد افراد اغلب قدرت درک صحیح و کامل کلمات را ندارند و مرتب از دیگران می خواهند که حرف هایشان را دوباره تکرار کنند، به مبتلایان توصیه می شود از قرار گرفتن در محیط های شلوغ مانند فرودگاه و کارخانه پرهیز کنند تا شدت بروز این عارضه کاهش یابد.

استفاده از هدفون یا هندزفری برای مبتلایان زیان آور است و فرآیند ابتلا به این بیماری را سریع تر می کند.
ابتلا به کم شنوایی در برخی از سالمندان منجر به افسردگی می شود چراکه آنها اغلب در هنگام تعامل با دیگران دچار مشکل می شوند.

منبع : تی نیوز


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مرکز تخصصی نیوشامعرفی اپلیکیشن نیوشاچگونه درد عفونت گوش را تسآزمایش شنوایی اطفالبیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرمصاحبه هاصفحه اصلیسخن هفته