دکتر سعید ملایری

شنوایی شناسی


درمان خودسرانه عفونت گوش ممنوع

درمان خودسرانه عفونت گوش ممنوع

رئیس انجمن علمی گوش و حلق و بینی ایران گفت: بیماری گوش خارجی یا همان بیماری گوش شناگران بیماری است که در هوای مرطوب و با ماندن آب در گوش یا دستکاری و وجود خراشهایی روی پوست گوش، ایجاد میشود.

فارس: مهدی خواجویی افزود: گوش از سه قسمت خارجی، میانی و داخلی تشکیلشده است. بیماری گوش خارجی یا همان بیماری گوش شناگران به دلیل وجود پوشش پوستی و محافظ بر روی گوش خارجی، بهمراتب کم خطرتر از عفونت گوش میانی و داخلی خواهد بود.

وی با هشدار به افرادی که سیستم دفاعی بدنشان نسبتاً ضعیفتر است، گفت: بیماران مبتلابه دیابت یا بیماریهای که سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند باید بیشتر مراقبت کنند، چراکه در این افراد عفونت میتواند از پوست رد شود و به استخوانهای مجرای گوش برسد.

خواجوی افزود:بنابراین اگر درمان نشود همه استخوانهای گوش را درگیر میکند و میتواند عوارض داخل جمجمهای و عوارض خطرناک مغزی ایجاد کند. پس این مشکل در بیماران باید درمان شود تا هم سلامت گوش و شنوایی طبیعی تأمین شود و هم از انتشار عفونت جلوگیری کند.

خواجوی افزود: علائم بیماری به سه صورت خود را نشان میدهد که در دو حالت عفونت با درد شدید گوش همراه است و حتی کم شنوایی را در پی دارد و درمان آن با آنتیبیوتیکها خواهد بود اما در حالت سوم گوشدرد زیادی وجود ندارد و گوش دچار خارش شدید و کیپ شدگی میشود و درمان ضد قارچ را میطلبد.

این متخصص گوش و حلق و بینی گفت: مردم از مصرف خودسرانه آنتیبیوتیک برای درمان عفونت گوش بپرهیزند؛ چراکه هر عفونتی میکروبهای خاصی دارد و برای درمان، آنتیبیوتیکهای متفاوتی نیاز است، در ضمن چگونگی مصرف آنتیبیوتیک را هم باید پزشک تجویز کند.

منبع:فارس


آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مرکز تخصصی نیوشامعرفی اپلیکیشن نیوشاآزمایش شنوایی اطفالبیوگرافیآشنایی با کم شنواییسمعک و توانبخشی شنواییکلینیک بدشنواییکلینیک وزوز گوشاینفوگرافمقالات عمومیاخبارآزمون های تشخیصیمقالات تخصصیگالری فیلمسوالات پزشکیپیامهای کاربرانسایتهای دیگرصفحه اصلیمصاحبه هاسخن هفته